Warrington Road, Ipswich, IP1 3QU | Ejendom til salgs | Savills
374,77 kvm(4 034 sq.ft.)
Veiledende pris £1,000,000($1,332,250)

Warrington RoadIpswich, IP1 3QU

  • Bud er lagt inn

Oversatt fra Engelsk

Viktige fasiliteter

  • Et eksepsjonelt moderne økohus, med lyse, velproporsjonerte rom
  • Beliggende i et av de mest ettertraktede områdene i Ipswich, nær Christchurch Park
  • Fantastisk badstue i underetasjen, boblebad, kinorom og treningsstudio
  • Privat, tilbaketrukket posisjon
  • Vakkert modne, anlagte hager med utekjøkken og terrasse

Eksepsjonelt moderne hus i skjulte omgivelser nær parken.

Om denne eiendommen

  • 36A Warrington Road er et eksepsjonelt moderne økohus, med lyse og velproporsjonerte rom. Huset er bygget til høye standarder i et av de mest ettertraktede områdene i Ipswich, nær Christchurch Park.

    Huset er konstruert av høyisolert betongrammeverk med delvis sedertrebelagte forhøyninger og delvis gjennomfarget puss. Det er også et vedlikeholdt sedumtak med solcellepanel. Husets øko-legitimasjon er eksepsjonell, og drar nytte av luftkildevarmepumpe og gulvvarme i hele huset, som er individuelt sonet i hver etasje. Innvendig flyter den romslige boligen bemerkelsesverdig godt, med åpent kjøkken/spisestue, stue og arbeidsrom/soverom i første etasje, vaskerom, treningsrom, kinorom, badstue og boblebad i underetasjen og tre doble soverom på første etasje.

    Inngangsdøren åpner inn til entré. Utover er en romslig, dobbel høyde, åpen kjøkkenløsning/spisestue. Kjøkkenet har Corian arbeidsflater, Siemens dobbel stekeovn, induksjonstopp, kaffemaskin og mikrobølgeovn. Det er også et innebygd kjøleskap og fryser i full høyde samt en Zip-kokende og kjølt filterkran. Skille kjøkken og stue er en rygg mot rygg forhøyet Dimplex Optimyst flammeeffekt brann som deler de to. Det er tredobbelte pulverlakkerte aluminiumsdører i full høyde som åpner ut til hagen, som gir lys og lys innkvartering. Kompletterer første etasje er et arbeidsrom/soverom, som har skreddersydd innebygd skap inkludert en smart veggseng.

    Underetasjen har et romslig treningsstudio, kinorom, badestamp/badstue og dusjrom. Første etasje er tilgjengelig via en buet trapp opp til tre soverom og tre bad, hovedsoverommet har et omkledningsrom og stort eget dusjrom. Soverom to har også et omkledningsrom og eget dusjrom.

    Utenfor
    Huset ligger tilbaketrukket fra Warrington Road og er tilgjengelig gjennom elektriske porter, operert via et videoportinngangssystem, ned en Himalaya Silver Birch-innkjørsel som gir eiendommen en tilbaketrukket og privat posisjon. Den sørvestlige hagen, designet av den prisbelønte hagedesigneren Sue Townsend, kompletterer huset og drar nytte av modne, blekede, eviggrønne japanske treliguster rundt hagen, og velfylte senger satt inn rundt en terrasse med svart kalkstein og York-stein med sittegruppe, perfekt for uteservering. Det er skreddersydd belysning i hele hagen, inkludert LED-spotlights satt inn i steintrappen, sammen med uplights, downlights og spots som fremhever trær og grenser i hele hagen. Hagen har også et fantastisk spesialbygd utekjøkken med montert pizzaovn, grill og overbygd sittegruppe med utsikt over hagen.

    Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen