Windmill Hill, Exning, Newmarket, Suffolk, CB8 7PB | Ejendom til salgs | Savills
482,35 kvm(5 192 sq.ft.)
Veiledende pris £1,575,000($2,081,021)

Windmill HillExning, Newmarket, Suffolk, CB8 7PB

  • Bud er lagt inn

Oversatt fra Engelsk

Viktige fasiliteter

  • 5192 sq ft over tre etasjer
  • Romslig resepsjonshall med arbeidsrom, tre mottaksrom
  • Delvis hvelvet kjøkken/frokostrom som kobles til hagen
  • Kinorom/soverom seks med tilstøtende kjøkkenkrok
  • Fire soverom suiter, familie bad
  • Femte soverom og spillrom i andre etasje
  • Integrert Control 4 Home Automation system og Rako belysning
  • Privat inngjerdet stasjon
  • • Vannhøsting og vanningssystem

Betydelig frittliggende fem/seks roms familiehus med trippel garasje og utsikt over tilstøtende parkområde.

Om denne eiendommen

  • Highfield Lodge er et imponerende moderne hus anlagt over to hovedetasjer med et ekstra soverom og spillrom i øverste etasje, hele området strekker seg til ca. ledende posisjon på toppen av en privat inngjerdet og mursteinssøyler, og har en bred parkerings- og snuplass som fører til den integrerte trippelgarasjen.

    Eiendommen ble ferdigstilt for omtrent ti år siden av leverandørene til en høy spesifikasjon, og har blitt godt vedlikeholdt hele veien og har et varmegjenvinningssystem, gulvvarme over to etasjer, et integrert Control4 Home Automation-system, Rako scenekontrollbelysning og mange av gardinbeslagene drives elektronisk. Den romslige og allsidige boligen strømmer ut fra resepsjonshallen og kobles direkte til hagen fra tre sett med tofoldede dører på baksiden. Resepsjonshallen med sin imponerende hovedtrapp (og gjestegarderobe) har et studieområde og fører til hovedmottaksrommene. Salongen har en sentral peis med en stein surround, vedovn samt dører til bakhagen, og den doble spisestuen sitter foran.

    Hallen fører til det imponerende delvis hvelvede kjøkkenet/frokostrommet, med utsikt foran og bak, og antas å ha blitt designet (sammen med badene) av Max Spencer Morris fra Design Republic. Kjøkkenområdet er utstyrt med et omfattende utvalg av oppbevaringsskap med glansfront, og det er en stor sentral øy med en hevet frokostbar i den ene enden. Hvitevarer inkluderer tre Siemans ovner (vanlige, damp og kombi), oppvaskmaskin, kjøleskap, fryser, kaffemaskin, vinkjøler og en varmtvannskran. Det lyse, hvelvede frokostområdet gir plass til et bord med utsikt over hagen og er flislagt overalt. Utover er et koselig/lekerom/studie (avhengig av ens behov), en andre garderobe, et vaskerom og et bagasjerom med hundedusj og utvendig sidedør. Det er tilgang ved siden av den andre trappen til INTEGRAL TRIPLE GARAGE med elektriske dører og kontrollene for vanninnsamling og vanningssystemer.

    I første etasje er det fire imponerende soveromssuiter, et familiebad og et KINEROM (eller sjette soverom) som ligger over garasjen og har en tilstøtende kjøkkenkrok. Andre etasje har et hvelvet soverom og spillrom eller arbeidsrom med dype Velux-vinduer og en bod.

    Det er en feiende harpiksbundet stasjon med elektriske porter og en betydelig parkeringsplass foran ved siden av garasjen. Det er også et nyttig ladepunkt for elbil på eiendommen. De herlige hagene omgir huset med en bred terrasse rett på baksiden som gir mulighet for utendørs servering sammen med et ekstra sirkulært asfaltert område. Hagene er plantet med en rekke busker, og det er en rekke modne, beskyttede trær. På den andre siden av hagen ligger en nyttig hagebutikk. Stolpe- og skinnegjerde til den bakre grensen gir spektakulær utsikt over den tilstøtende parklignende eiendommen.

    I alt ca 0,92 dekar

    Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen