Station Road, Whittington, Oswestry, Shropshire, SY11 4DB | Ejendom til salgs | Savills
537,07 kvm(5 781 sq.ft.)
Veiledende pris £650,000($843,372)

Station RoadWhittington, Oswestry, Shropshire, SY11 4DB

  • Bud er lagt inn

Oversatt fra Engelsk

Viktige fasiliteter

  • En overflod av fantastiske elisabethanske funksjoner overalt.
  • Gjennomtenkt utformet, utsmykket hage delt inn i separate rom.
  • Stort oppvarmet svømmebasseng med garderober og spillrom.
  • Hjertet av en populær landsby med to lokale puber oppført blant de mange tilgjengelige fasilitetene.
  • Omtrent 5 miles fra Oswestry og 4,2 km fra Gobowen stasjon som har forbindelser til Crewe og Birmingham.
  • Oswestry har en rekke velrenommerte skoler innen statlig og privat sektor, inkludert Whittington CofE Primary School.

Et slående, verneverdig, tidligere tømmerhus i hjertet av Whittington som dateres tilbake til 1631, med et innendørs oppvarmet svømmebasseng og fantastiske hager.

Om denne eiendommen

  • Big House er et spektakulært tidligere gårdshus i den populære Shropshire-landsbyen Whittington, nærmet via en vidstrakt innkjørsel. Det slående, verneverdige bindingsverkshuset i klasse II dateres tilbake til 1631 og har blitt utvidet gjennom årene til et imponerende familiehjem med god plass til underholdende. Eiendommen kan skryte av fantastiske elisabethanske funksjoner gjennomgående, inkludert peiser, synlige bjelker og en fantastisk inngangsdør i eik.

    Den imponerende inngangsdøren åpner inn i entreen med den romslige resepsjonshallen som fører til en lys duellstue med vakkert parkettgulv og peis. Det er en sofistikert salong med utsikt over hagen og en annen vakker peis og på forsiden av eiendommen en fantastisk arbeidsrom som er ideell for hjemmearbeid.

    I hjertet av hjemmet er et utrolig kjøkken med to aspekter delt inn i to karakteristiske områder ved frokostbaren til kjøkkenområdet og spisestuen perfekt for underholdende og middagsselskaper med peis og franske dører til vinterhagen med utsikt over den nydelige eiendommen. Det er et andre kjøkken, vaskerom og bagasjerom også som fullfører første etasje.

    I første etasje er det seks soverom som betjenes av familiebadet. Den bemerkelsesverdige hovedsoveromssuiten med hvelvet tak, dekorative bjelker og peis med murstein ligger borte fra de andre soverommene og tilbyr privatliv og utsikt over eiendommen.

    I tillegg til dette imponerende familiehuset er det også et stort oppvarmet svømmebasseng med garderober og spillrom knyttet til hovedhuset med vinduer i full lengde med utsikt over hagen og Shropshire Countryside Beyond.

    Utenfor

    Med utsikt over landsbyen til Whittington Castle, har hagene blitt gjennomtenkt delt inn i to områder med et område fylt med duftende David Austin Roses og prøvetrær inkludert valnøtt og magnolia. Fra vinterhagen er en asfaltert og gruslagt hage ideell for utendørs servering, De resterende hagene har en liten frukthage, hagedam med steiner, foss og gangbro som fører til et sommerhus. I bunnen av hagen er et ytterligere sommerhus som kan være ideelt for å gi ytterligere hjemmekontor eller et sted å bare sitte og nyte de fantastiske omgivelsene.

    Den feiende oppkjørselen fører til plass for parkering av flere kjøretøy med smijernsporter som åpner seg til den bakre oppkjørselen til en gårdsplass som tilbyr ytterligere parkering og tilgang til den frittliggende garasjen og verkstedet.

    Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen