Brockley Avenue, Stanmore, Middlesex, HA7 4LX | Ejendom til salgs | Savills
352,57 kvm(3 795 sq.ft.)
Veiledende pris £2,000,000($2,642,566)

Brockley AvenueStanmore, Middlesex, HA7 4LX


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Frittliggende familiebolig
    • Ingen videregående kjede
    • Anneks til siden
    • Flotte lokale skoler
    • Vakker hage
    • Parkering utenfor gaten

    En romslig frittliggende familiebolig med integrert anneks.

    Om denne eiendommen

    • Plassert i den ettertraktede beliggenheten til Brockley Hill, tilbyr denne imponerende eneboligen med syv soverom en overflod av plass og allsidighet, noe som gjør det til et ideelt valg for en voksende familie som søker komfort og praktisk. Med den ekstra fordelen med et integrert anneks med ett soverom, egner eiendommen seg godt til flergenerasjonsliv.

      Når du kommer inn i eiendommen, fører en romslig gang til det omfattende kjøkkenet/spisestuen med et fullt utstyrt kjøkken, separat sittegruppe med peis og to foldedører som åpner ut til bakhagen. I tilknytning til kjøkkenet er en stor spisestue. Det er også et eget arbeidsrom i tilknytning til kjøkkenet, en ytterligere separat stue på forsiden av huset, og et ekstra familierom på baksiden av eiendommen med tilgang til hagen.

      I første etasje er det fire store soverom og familiebadet med separat badekar og dusj. Hovedsoverommet har eget bad og innebygd bod. Det er ytterligere to doble soverom og et enkelt soverom i andre etasje, samt et ekstra familiedusjrom.

      Annekset er selvforsynt og kan nås eksternt fra siden av eiendommen. Innvendig har det tidligere vært adkomst fra hovedspisestuen som enkelt kunne gjeninnsettes ved behov. I første etasje er en stue, kjøkkenkrok og dusjrom, med trapp fra kjøkkenet opp til et soverom.

      Eksternt er eiendommen nærmet over en stor asfaltert innkjørsel som gir parkering utenfor gaten for flere kjøretøy. Det er en frittliggende garasje på baksiden av hagen med separat adkomst for kjøretøy. Den bakre hagen er godt vedlikeholdt og hovedsakelig plen, med veletablerte tre- og buskkanter og et område med uteplass ved siden av huset.

      NB. Det er en nettstasjon plassert i bakhagen som det er egen adkomstvei i enden av hagen som ikke går forbi hovedhuset. For mer informasjon vennligst snakk med agentene.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen