Woodland Way, Edney Common, Chelmsford, CM1 3FF | Ejendom til salgs | Savills
278,15 kvm(2 994 sq.ft.)
Veiledende pris £1,295,000($1,719,891)

Woodland WayEdney Common, Chelmsford, CM1 3FF


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Fem soverom
    • Bygget i 2016
    • Sikker gated utvikling
    • Privat, sørvestvendt hage
    • 4 miles vest for Chelmsford mellom Roxwell og Ingatestone
    • Ingen videregående kjede

    Et imponerende hus i Tudor-stil i anlagte eiendommer i en inngjerdet utvikling.

    Om denne eiendommen

    • Et vakkert presentert tre-etasjes hus med fem soverom, bygget i 2016 i Tudor-stil, og tilbyr lyse rom og presentert til en ekstremt høy standard. Huset har mange moderne funksjoner og ligger i en sikker inngjerdet utvikling, med en sørvestvendt hage med skog, og tilbyr en fredelig og privat følelse.

      Eiendommen kommer inn fra forsiden via en generøs entré med doble dører som leder til kjøkken/frokostrom. Denne plassen har en rekke fint utformede enheter som omgir en sentral øy toppet med benkeplater i kvarts. Kjøkkenet har blitt utstyrt med en rekke integrerte hvitevarer og har også gulvvarme, flislagte gulv og doble dører på to sider, som gir tilgang til og fantastisk utsikt over bakhagen og skogen.

      Et separat vaskerom er tilgjengelig fra kjøkkenet. Stuen er en herlig plass, full av naturlig lys og har eikegulv, peis med peisovn og franske dører som åpner ut mot hagen bak. I tillegg er det en romslig spisestue også med eikegulv en vedovn. En imponerende eikeglasstrapp stiger opp til første etasje.

      I første etasje er det fire soverom. Hovedsuiten har utsikt over hagen, et sjarmerende hvelvet tak, en Juliet-balkong og et stort omkledningsområde sammen med et luksuriøst firedelt bad. Soverom to har utsikt over forsiden av eiendommen og har også et eget bad. Soverom tre og fire deler et tredelt familiebad. Opp til andre etasje er det femte soverommet med eget bad.

      Utenfor
      Utvendig er hagen sør-vestvendt og begynner med en stor asfaltert terrasse, ideell for uteservering og underholding, etter å ha blitt utstyrt med ekstern ambient belysning. En enkel dør fra terrassen fører inn til dobbelgarasjen. Hagen er omgitt av moden skog som tilbyr et rolig privat område på totalt ca. 0,48 dekar.

      Tjenester
      Alle strømnettet er tilkoblet. Eiendommen har nylig dratt nytte av installasjonen av Ultra Full Fast Fiber bredbåndstjenester.

      Agentens notat
      En årlig vedlikeholdsavgift for "fellesarealer" pålegges alle eiendommer i inngjerdet. Disse årlige kostnadene er for tiden rundt £250 for generelt vedlikehold og ytterligere £300 for disse eiendommene i det private inngjerdede landet.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen