Lees Road, Laddingford, Maidstone, Kent, ME18 6DB | Ejendom til salgs | Savills
216,37 kvm(2 329 sq.ft.)
Veiledende pris £940,000($1,242,006)

Lees RoadLaddingford, Maidstone, Kent, ME18 6DB


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Pittoresk semi-landlig beliggenhet
    • Godt proporsjonert og presentert
    • Yalding landsby ca. 0,9 mil
    • St Mary's Primary School ca. 0,7 mil med gangsti
    • Paddock Wood stasjon ca. 3,6 mil
    • Flotte sør-østvendte hager
    • Frittliggende dobbelgarasje og omfattende innkjørselparkering
    • Totalt ca 0,25 dekar

    Imponerende familiebolig omgitt av herlige hager

    Om denne eiendommen

    • The Coach House er et imponerende familiehjem, bygget på begynnelsen av 1900-tallet, og satt tilbake på tomten, som ligger i utkanten av den populære grenda Laddingford. Den lyse, godt presenterte og allsidige innkvarteringen er arrangert over to etasjer, og er ideell for familieliv og underholdning. Viktige punkter inkluderer et moderne kjøkken og baderomssuiter, fire sjenerøse soverom, en nydelig bakhage med et sørøstlig aspekt, frittliggende dobbelgarasjer og rikelig med oppkjørselparkering. Bemerkelsesverdig er også den ypperlige overbygde verandaen, perfekt for al fresco-underholdning og eiendommens utmerkede nærhet til landsbyen Yalding og Paddock Wood stasjon, henholdsvis 1,5 km og 5,6 km.

      En trio med velproporsjonerte hovedmottaksrom består av en stue med dobbel aspekt med dører til den bakre terrassen og en peisovn, et familierom med tofoldede dører til den bakre terrassen, åpning til en spisestue med utsikt til front.

      Det velutstyrte kjøkkenet/frokostrommet har nydelig utsikt over bakhagen og er utstyrt med et omfattende utvalg av vegg- og underenheter, arbeidsflater som strekker seg til en frokostbar, integrerte hvitevarer og plass til andre hvitevarer.

      Et arbeidsrom med dører til hagen og en garderobe/vaskerom fullfører leiligheten i første etasje.

      En trapp går opp til første etasje og en romslig repos med et leseområde, noe som skaper et sted å nyte utsikten over hagen.

      Hovedsoverommet med doble aspekter har flere garderober og betjenes av et velutstyrt eget dusjrom.

      Det er ytterligere tre soverom, to med eget dusjrom og ett med garderober.

      Eiendommen er nærmet over en grusstasjon, flankert på den ene siden med en velfylt kant, som fører til frittliggende garasje og sjenerøse parkeringsplass.

      Den anlagte bakhagen er et spesielt trekk med et strålende sørøstlig aspekt, som skaper et nydelig bakteppe. En asfaltert terrasse spenner over bredden av eiendommen, som fører til en flott overbygd veranda, ideell for al fresco underholdende. Ved siden av verandaen ligger en stor bod og vedbod.

      Resten av hagen er lagt til et plant område med plen, ispedd formede senger og omgitt av etablerte grenser, alle plantet med et bredt utvalg av urteaktige busker, stauder og prøvetrær, som alle gir farge året rundt og en høy grad av privatliv . Det er to arbors utsmykket med klatreplanter, og to ytterligere sittegrupper, inkludert en sentralt plassert på plenen, ved siden av en sjarmerende vannfunksjon. Totalt utgjør tomten ca 0,25 mål.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen