Stroud Common, Silton, Gillingham, Dorset, SP8 5PN | Ejendom til salgs | Savills
271 kvm(2 917 sq.ft.)
Veiledende pris £675,000($902,829)

Stroud CommonSilton, Gillingham, Dorset, SP8 5PN


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Et betydelig hjem på nærmere 3000 sq ft.
    • Takbjelker og to fantastiske Inglenook-peiser.
    • Vakre hager.
    • Herlig landlig utsikt
    • Svømmebasseng.

    Et sjarmerende og karakterfylt periodehus i idylliske landsbymiljøer.

    Om denne eiendommen

    • Dette betydelige huset på nærmere 3000 sq ft stammer fra 1870 og er bygget av steinforhøyninger under et stråtak. Det er fylt med karakter typisk for et hus i denne alderen, inkludert takbjelker og to fantastiske Inglenook-peiser. Vakre hager omslutter huset, som har en herlig landlig utsikt, mange uthus/skur og et svømmebasseng.
      Eiendommen krever noe oppdatering. Inngangsdøren leder til entré med trapp, dør til WC og vei gjennom til vinterhagen. Vinterhagen ble lagt til i c.2010 og tilbyr herlig utsikt ut over siden og forhagen. Studiet er et stort duellrom med en ypperlig peis. Studiet kobles gjennom til spisestuen som har en annen vakker peis, dør til side/bakhage, med ytterligere døråpninger til stue og kjøkken.

      Kjøkkenet er utstyrt med en rekke gulv- og veggelementer, arbeidsflater, vask og avløp, elektrisk komfyr, dobbel komfyr, integrert kjøl/frys og plass til oppvaskmaskin. Stuen er et stort trippelrom med tregulv, stor peis, innebygde hyller og skap og andre trapp til første etasje.

      Første etasje er tilgjengelig med to separate trapper og kan seksjoneres fra hverandre for å skape to uavhengige stueområder i første etasje (med forbehold om nødvendige samtykker). Hovedsoverommet har innebygde garderober og åpner ut mot Jack and Jill-badet. Dette badet har to aspekter med en av de beste utsiktene fra eiendommen, på tvers av nærliggende paddocks. Badet kobles tilbake til reposen. Det er ytterligere to doble soverom i første etasje, begge med innebygde garderober, og ytterligere et dusjrom. Fra reposen er det en annen trapp som fører opp til det fjerde soverommet, innebygd i takrommet.

      Utenfor
      Den asfalterte oppkjørselen som fører til garasjen og en av bodene gir rikelig med terrengparkering og herfra går en sti videre til entreen, forbi to drivhus. På baksiden er et utendørs svømmebasseng og bassenghus, et stort plenområde med dype urteaktige grenser og modne trær som avgrenser eiendommen. Foran er et annet stort plenområde. Totalt strekker eiendommen seg til ca 0,6 dekar.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen