Church Street, Fenny Compton, Southam, Warwickshire, CV47 2YE | Ejendom til salgs | Savills
182,18 kvm(1 961 sq.ft.)
Veiledende pris £650,000($865,352)

Church StreetFenny Compton, Southam, Warwickshire, CV47 2YE


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Frittstående, pen verneverdig hytte
    • Et vell av periode- og karaktertrekk
    • Romslig og allsidig overnatting
    • Sjarmerende gårdsplass og hage
    • Off road parkering
    • Ettertraktet landsbybeliggenhet

    Sjarmerende landsbyliv.

    Om denne eiendommen

    • Rose Cottage er et attraktivt verneverdig hjem, rolig plassert i den populære landsbyen Fenny Compton. Denne steinhytta har vært verdsatt av den samme familien i imponerende 35 år og legemliggjør typisk landliv. Et vell av originale og tidstypiske funksjoner kan bli verdsatt hele veien, med sjarmerende moderne vrier som sømløst blander seg sammen.

      Når du kommer inn i eiendommen, blir du ønsket velkommen av en romslig gang som fører til stuen. Full av karakter, synlige bjelker, inglenook med multidrivstoffbrenner og vindusseter kan nytes i denne komfortable plassen. Fortsatt gjennom, er spisestuen også lys og romslig med franske dører som leder ut gårdsplassen. Kjøkkenet har moderne funksjoner, inkludert hvitevarer fra Neff, innebygd kjøleskap og oppvaskmaskin, arbeidsflater i granitt og god plass til et bord, noe som gjør det til et fantastisk sosialt område og et ekte midtpunkt i hjemmet. Doble dører som fører ut til bakhagen er også velkomne tillegg. Kjøkkenet har også en trapp som fører til et sjarmerende rom i første etasje med hvelvet tak over. Dette skaper et stort potensial for et hjemmekontor, eller til og med et annet soverom om nødvendig. I tillegg har første etasje et separat bruksområde og et dusjrom i underetasjen.

      Ovenpå og fordelt på to etasjer kan tre generøse doble soverom oversvømmet med lyse og mer karakterfulle funksjoner nytes. Det er også et familiebad som trenger litt modernisering også. Allsidig, fleksibel og romslig innkvartering kan settes pris på. Rikelig med lagringsplasser kan også finnes overalt, noe som sikrer fortsatt praktisk funksjonalitet.

      Utenfor er en fryd. Ikke bare er det en gårdsplass, men det er en sjarmerende moden hage på baksiden også. En privat oase fylt med en rekke sittegrupper, modne trær, hekker, busker og blomsterbed og vakre steinvegger gir en ideell utendørs matopplevelse og perfekt sommerunderholdende miljø. Privat off-road parkering er også en ekstra bonus.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen