Den of Baldoukie, Tannadice, By Forfar, Angus, DD8 3SJ | Ejendom til salgs | Savills
408,59 kvm(4 398 sq.ft.)
Bud over £550,000($712,855)

Den of BaldoukieTannadice, By Forfar, Angus, DD8 3SJ


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Mottaksrom i god størrelse, velutstyrt kjøkken, fire soverom, innendørs svømmebasseng og integrert dobbelgarasje
    • Godt egnet for moderne familieliv og underholdning
    • Beleilig plassert, nær Tannadice, med god tilgang til A90 og innen rekkevidde av Angus Glens
    • Herlige og omfattende hager på ca 1 acre
    • Hjem Rapport verdsettelse £570 000
    • Se video tilgjengelig på nettet

    Fantastisk og vakkert presentert moderne landsted.

    Om denne eiendommen

    • Den of Baldoukie er et fabelaktig og praktisk plassert, moderne landsted, som ble ferdigstilt i 1991. Designet av arkitekten John Graham, ble det bygget av Webster og Patullo, som var et godt respektert lokalt firma. Hovedsakelig vendt mot sør med utsikt mot Finavon Hill, har den blitt gjennomtenkt designet med god størrelse mottaksrom, ideell for å underholde, sammen med en koselig TV-stue, et velutstyrt kjøkken, to soverom i underetasjen som kan brukes som en hovedsuite hvis ønskelig, sammen med ytterligere to soverom oppe. I underetasjen er et flott innendørsbasseng, som kobles til hagen, igjen perfekt for å underholde. Huset ble kjøpt opp av selgerne i 1999, som siden har pusset opp underetasjen med eget bad. Den av Baldoukie, nyter en litt forhøyet posisjon, er hovedsakelig harled med en del murstein vendt under et skifertak, og er helt doble.

      Porter åpner ut mot en blokkbelagt stasjon og parkering ved siden av huset. En overbygd entré åpner ut til en gang med gang i under trappeskap, og som knytter seg til spisestuen med karnappvindu, og hvorfra dører åpnes til stuen, noe som gir en nydelig underholdende plass. Også denne har karnappvinduer som drar nytte av utsikten, sammen med en peis med tremantel og monterte bokhyller. På den andre siden av spisestuen er det fullt utstyrte kjøkkenet som har kalkede eik enheter, skrivebord, en sentral øy enhet og Karndean gulv. Hvitevarer inkluderer en Jackson dobbel stekeovn/grill og halogen platetopp, dobbel vask, to ovner AGA med avtrekk, Beko kjøl/frys med vanndispenser, ytterligere vask og NEFF oppvaskmaskin. Utover kjøkkenet er TV-stue og en bakgang med walk-in linskap. Dette kobles til et vaskerom med monterte enheter med vask, tøyrulle og VVS for en vaskemaskin, og også til en integrert garasje med auto opp og over dører. Trapper fører ned til underetasjen hvor det er et WC med servant, et garderobe med dusj og et innendørs svømmebasseng med boblebad og franske dører med automatiske persienner som kobler til hagen. Et kjelerom huser en Worcester oljefyrt kjele sammen med varme- og filtreringsenheter for bassenget og gir tilgang til en lagringskjeller i gulv.

      Også utenfor gangen er de to soverommene i underetasjen, som har et sammenkoblet dusjrom med elektrisk gulvvarme, servant og WC og omkledningsrom. Det er garderobe utenfor gangen med separat dusjrom med servant og WC. Ovenpå, utenfor avsatsen, er ytterligere to soverom, med soverom 4 med innebygde garderober, og et bad med servant og WC.

      Utenfor er en under terrasse butikk, sammen med en tømmerhytte (4,1mx 3,1m) med strøm, lys og telefonpunkt. De inngjerdede hagene er fantasifullt anlagt rundt huset. Mot sør er hagen hovedsakelig plen med buskkanter og trær. I tilknytning til både svømmebassenget og stuen er asfalterte terrasser, som er ideelle for uteservering og servering. Over banken bak huset er et ytterligere hageområde, som omfatter plen, mens rundt oppkjørselen er blomster- og buskkanter.

      Se betalbar LBTT-kalkulator for denne eiendommen