Casthorpe Road, Denton, Grantham, NG32 1JT | Ejendom til salgs | Savills
996,01 kvm(10 721 sq.ft.)
Veiledende pris £2,950,000($3,885,542)

Casthorpe RoadDenton, Grantham, NG32 1JT


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Svært ettertraktet landsbybeliggenhet
    • Vakkert anlagt eiendom på ca 5,81 dekar
    • Innendørs svømmebasseng og gymsal
    • Seks soverom
    • Seks mottaksrom
    • Syv bad
    • Over 10 700 sq ft med overnatting
    • Viktig å se

    Et betydelig, vakkert innredet hjem med seks soverom på en eiendom på ca.

    Om denne eiendommen

    • De nåværende eierne bygde omhyggelig om og omformålte denne fantastiske eiendommen til å nå skryte av over 10 500 sq ft med allsidig bolig over to etasjer. Familier vil sette pris på vell av plass som tilbys, med en rekke moderne bekvemmeligheter, inkludert CCTV, klimaanlegg, et integrert lydsystem og Cat 5 datakabling.

      Første etasje - Doble inngangsdører som åpner ut til:

      Resepsjonshall, en flott gang i full høyde med tregulv, takhøyttalere, to radiatorer og en vidstrakt trapp til gallerireposen.

      Garderobe med innbyggede skap. Separat WC med servantskap, servant, lavt WC, doble vinduer, tregulv og radiator.

      Stue, doble franske dører som åpner ut mot den sørvendte solterrassen, takhøyttalere, to radiatorer og en funksjonell Chesneys peis.

      Open Plan Living Kitchen, et skreddersydd kjøkken fra Osbourne's of Ilkeston, bestående av bunn- og veggenheter med arbeidsflater i granitt, øyenhet med innfelte servanter, avfallshåndtering, Aga, induksjonstopp, elektrisk stekeovn, integrert kombiovn, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin. Stue, klimaanlegg, to radiatorer med doble vinduer og franske dører med utsikt over de formelle hagen.

      Concertina-glassdører som åpner seg til sommerrommet. Hvelvet tak med taklys, doble franske dører både foran og bak, klimaanlegg og glassdører som fører til:

      Innendørs svømmebasseng, skyvedører som gir tilgang til bakhagen og taklys.

      Gymsal, med radiator og vinduer med utsikt over svømmebassenget, garderobe, badstue, dampbad, dusjrom og WC. Planterom som huser kjele og filtreringssystem.

      Vaskerom, bunn- og veggenheter med oppvaskkum i rustfritt stål, VVS for vaskemaskin, flislagte gulv og doble dører og vindu bak.

      Studie / soverom, radiator, doble vinduer med utsikt over de formelle hagene.

      Soverom to, et herlig karnappvindu med doble vinduer med utsikt over hagen, garderober, radiator og eget bad. Panelbad, dusjkabinett, servantskap med doble servanter, håndkleradiator, bidet, lavt WC og doble vinduer.

      Soverom tre, doble vinduer, radiator, vegglyspunkter og eget dusjrom. Pidestall servant, lavt nivå WC, dusjkabinett, håndkle radiator og doble vinduer.

      Indre gang til anneks, kappeskap, doble franske dører til gårdsplassen foran, to radiatorer og dører som fører til:

      Koselig/TV-rom, to doble vinduer, to radiatorer og takhøyttalere.

      Andre Vaskerom/Planterom, gulvmonterte kjeler, varmtvannsbeholdere, VVS for vaskemaskin, flislagt gulv og kommunikasjons-/dataskap.

      Første etasje - Galleri Repos, hvelvet tak, takvinduer, vegglyspunkter og dører som leder ut til:

      Hovedsoveromssuite, hvelvet tak, takhøyttalere, klimaanlegg, to radiatorer og doble franske dører som leder ut til balkongen med fantastisk utsikt over de formelle hagen.

      Omkledningsrom, skreddersydde møbler som består av garderober, hengende skinner og sentral øyenhet. Takhøyttalere, soltunneler som gir naturlig lys, radiator, montert sminkebord og doble vinduer bakover. Separat montert rom for sko.

      Eget bad, badekar, lavt WC, bidet, dusjhjørne, servantskap med marmorplater med doble servanter, gulvvarme, håndkleradiator og doble vinduer mot bakre høyde.

      Dusjrom, dusjhjørne, servant på pidestall, lavt WC og håndkleradiator.

      Lekerom/soverom, doble vinduer til side- og bakhøyder, to radiatorer, takutstikk og takhøyttalere.

      Anneks - Et sjenerøst anneks ideelt for en utvidet familie som består av: Åpen stue/spisestue kjøkken, to doble soverom begge med eget bad.

      Utenfor - Rothwell Lodge er tilgjengelig via elektriske sikkerhetsporter i smijern som åpner ut mot den feiende tarmacadam-oppkjørselen, flankert av sjenerøse plener, som fører til bilens ståområde og garasjer. En herlig asfaltert gårdsplass som gir tilgang til hovedinngangen og en funksjonsfontene.

      De formelle sørvendte hagene ligger hovedsakelig til plener, omslutter eiendommen med de viktigste hagene bak med en rekke modne trær, busker og velfylte border. Det er en solterrasse i full bredde, ideell for utendørs servering og underholding, og nyt den fantastiske utsikten. Totalt ligger eiendommen på ca 5,8 dekar.

      Dobbelgarasje - en overdimensjonert garasje med fjernkontroll opp og over dør. Andre dobbelgarasje, igjen med fjernbetjent opp- og overdør som gir tilgang til verksted/gartnergarasje med opp- og overdør.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen