Glen Island House, Glen Island, Taplow, Maidenhead, SL6 0BN | Ejendom til salgs | Savills
382,95 kvm(4 122 sq.ft.)
Veiledende pris £3,500,000($4,593,225)

Glen Island HouseGlen Island, Taplow, Maidenhead, SL6 0BN


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Vakker utsikt over elvebredden med to aspekter
    • Karaktereiendom med mange stilelementer
    • Tre gjestesuiter med stor takhøyde
    • Fantastiske hager ved elven med privat fortøyning
    • Parkering og garasje.
    • Verneverdig eiendom med ideell beliggenhet for transportforbindelser

    Storslått hjem ved elven med fantastisk utsikt. Denne unike eiendommen er vakkert presentert og har høy spesifikasjon gjennomgående.

    Om denne eiendommen

    • Et praktfullt verneverdig hjem med en privat fortøyning, som har blitt forsiktig og sympatisk pusset opp eksternt av prisbelønte Berkeley Homes og deretter internt av den nåværende eieren for å skape dette utsøkte hjemmet, som ligger ved bredden av Themsen.

      Glen Island er et stort landområde mellom Jubilee River og Themsen ved Boulters Lock nær Maidenhead, punktum. Denne eiendommen gir en sjelden mulighet til å skaffe seg et virkelig fantastisk hjem omgitt av store områder med åpen plass, vakre piknikområder, turer langs elven, mange restauranter og en gangbro over Themsen til Maidenhead.

      Det historiske verneverdige Glen Island House, opprinnelig en herrebolig ved elven, ble bygget i 1869 for generalløytnant Sir Roger Palmer, 5. Baronet. En irsk grunneier som tok del i ansvaret for Light Brigade.

      Denne utsøkte og elegante eiendommen kommer inn gjennom imponerende doble dører inn i en storslått resepsjonshall, og skaper et uforglemmelig førsteinntrykk. Doble dører åpnes for å avsløre et fantastisk bibliotek med en imponerende peis i midten, høye tak og en overflod av stilelementer.

      En dør fører til et overdådig koselig TV-rom med karnappvindu og doble dører, som åpner ut mot en stor solterrasse med fantastisk utsikt over elven. Doble dører inviterer deg inn til den majestetiske stuen/studiet, som inkluderer en utsmykket peis, atmosfærisk stemningsbelysning, to store bukter
      vinduer med glass i full høyde, som igjen gir tilgang til de bortgjemte elvehagene.

      Unn deg kulinarisk nytelse i dette praktfulle kjøkkenet/frokostrommet som har blitt omhyggelig designet av de anerkjente luksuskjøkkenspesialistene på "Roundhouse". Dra nytte av et utmerket utvalg av skreddersydde enheter, butlervask, Viking dobbel ovn og gasskomfyr, tregulv og plass til underholdning.

      En unik egenskap ved dette rommet er de tre som tar pusten
      Vinduer fra gulv til tak som oversvømmer rommet med naturlig lys og gir tilgang via doble dører til de pittoreske landskapshagene på baksiden. Gå opp til første etasje via den majestetiske trappen og oppdag et romslig landingsområde som fører til tre overdådige soveromssuiter og et praktisk vaskerom oppe.

      Av bemerkelsesverdig omtale er den viktigste soveromssuiten, som måler en
      imponerende 20'4 x 17'5 fot utsmykket med et praktfullt karnappvindu, med panoramautsikt over elven. Denne suiten har et luksuriøst omkledningsrom og bad, som uttrykker eleganse og komfort.

      En ytterligere trapp gir tilgang til et stort loft med potensial for å konvertere, med forbehold om at planleggingstillatelse blir gitt. På forsiden av eiendommen, der
      er to tildelte parkeringsplasser og tilgang til den separate doble garasjen, noe som sikrer bekvemmelighet og sikkerhet for kjøretøyene dine. Gå inn i de fantastiske hagene ved elven som er et sant mesterverk i dette hjemmet. Ekspansive solterrasser tilbyr den perfekte setting for al fresco-underholdning og kan skilte med enestående utsikt over elven. Plassert i bortgjemte, modne og private hager, vil du finne skjønnhet og ro året rundt. Følg trinnene ned til den 90 fot lange elvefronten og den private fortøyningen, komplett med lys og strøm for en hyggelig opplevelse ved vannet.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen