White Cross, Cury, Helston, Cornwall, TR12 7BG | Ejendom til salgs | Savills
304,16 kvm(3 274 sq.ft.)
Veiledende pris £795,000($1,043,159)

White CrossCury, Helston, Cornwall, TR12 7BG


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Idyllisk beliggenhet innen rekkevidde av Mullion Village og National Trust-stranden ved Poldhu Cove.
    • Fantastisk utsikt over det åpne landskapet til Poldhu-bukten og havet utenfor.
    • Fem/seks soverom.
    • Tre mottaksrom.
    • Kjøkken Spisestue.
    • Fire bad (to ensuite)
    • Utstyrsrom.
    • Garasje.
    • Eksternt lekerom/hjemmekontor.

    En imponerende seks soverom, tre mottak rom, familie hjem i en landsby beliggenhet med fantastisk utsikt ut over det åpne landskapet til havet utenfor.

    Om denne eiendommen

    • Eiendommen ble opprinnelig bygget i 1977, men har nylig gjennomgått en fullstendig ombygging, utvidelse og renovering av sine tidligere eiere og er nå en imponerende fem/seks roms familiebolig arrangert over tre etasjer, plassert i utkanten av denne lille grenda på Lizard Peninsula som er utpekt som et område med enestående naturlig skjønnhet. Eiendommen drar nytte av panoramautsikt over jordbruksland og utsikt ut mot havet mot Poldhu-bukten.

      Første etasje
      Inngang til eiendommen er gjennom veranda med skooppbevaring til venstre og plass til kåper til høyre og videre oppbevaring under benk. En delvis glasert dør åpner inn til hovedgangen utenfor som er alle rommene i første etasje. Det er tre resepsjonsrom, et stort bad og kjøkkenet spisestue. Umiddelbart til høyre er det første av resepsjonsrommene som også kan være det sjette soverommet. Den har et vindu med utsikt over oppkjørselen sammen med innebygde garderober. Motsatt på venstre side er et stort bad med delvis nedsenket badekar og separat dusjkabinett. Det andre resepsjonsrommet er på høyre side med vestvendt vindu med utsikt over jorder og har innebygde hyller. Motsatt er et stort kapper skap. Det primære mottaksrommet på baksiden spenner over husets bredde, har to aspekter med skyvedører ut til terrassen, har en innfelt vedovn med skap på hver side av pipen.
      Spisestuen på kjøkkenet i byssestil har et skiferflisgulv, fire store takmonterte Velux-vinduer, en dør ut på bakre uteplass og i den andre enden en dør inn til vaskerommet. Kjøkkenet har krem "Shaker"-stil vegg- og underenheter, svart granitt arbeidsflater, doble porselensvasker, en stor elektrisk Rangemaster ovn med induksjonstopp, en integrert oppvaskmaskin og plass til en stor amerikansk stil kjøleskap med fryser. Vaskerommet har to takmonterte Velux-vinduer, dører til innkjørsel foran og også inn til garasjen. Det er salviegrønn Shaker-stil vegg- og baseenheter, svart granitt arbeidsflater, en Belfast vask, og plass og rørleggerarbeid for både vaskemaskin og tørketrommel

      Første etasje
      En eiketrapp stiger opp til første etasje, som har fire store doble soverom, familiebadet og stort lufteskap. Alle fire soverommene har utsikt over det åpne landskapet, delvis havutsikt mot Poldhu-bukten, innebygde garderober, hvorav ett har eget bad med dusjkabinett. Familiebadet har et badekar med dobbel ende, et servantskap med to side ved side vasker og en dusjkabinett.

      Andre etasje
      En eiketrapp går opp til andre etasje, som er hovedsoverommet. Dette er et stort trippelrom med to takvinduer med Velux Cabrio-balkong med fantastisk utsikt over det åpne landskapet til Poldhu-bukten og havet utenfor. På soverommet er det innebygde skuffer på begge sider av rommet med en buegang som åpner inn til et omkledningsrom og videre til eget bad som har et Slipper-badekar sammen med en regndusj.

      Reiseforbindelsene til området er gode, betjent av brede veier og A30 som gir tilgang til to kjørebaner gjennom Cornwall fra M5 ved Exeter. Det er hovedbanestasjoner ved Redruth og Truro med en regelmessig tjeneste til London Paddington.

      Hager og eksteriør
      Innkjørsel
      Delen gruslagt og brosteinsbelagt oppkjørselen ligger mellom to hus som fronter veien. Det er vegger på hver side av stasjonen som deretter åpner inn til en stor parkeringsplass med plass til fire pluss biler.

      Garasje
      I spissen av drevet er en enkel garasje med og elektrisk rulleport.

      Hjemmekontor/Spillerom
      På høyre side av stasjonen til forsiden av huset er et tidligere spillrom, men brukes for tiden til lagring, men vil være et ideelt hjemmekontor om nødvendig. Den har et hvelvet tak med to Velux-vinduer, oppbevaring på loftet sammen med stor glassfasade.

      Utendørs dusj
      Det er oppvarmet utendørs dusj mellom verandaen og inngangen til vaskerommet

      Side hage
      På siden av huset er en bred asfaltert sti som forbinder fronten med den bakre hagen, inngjerdet i begge ender.

      Vedbod og butikk
      Til høyre for oppkjørselen er en stor åpen vedbod og lagerplass.

      Bakre hage
      Vegger på tre sider med felt til to sider er dette en meget privat solrik sørvendt hage. En stor uteplass/underholdningsområde spenner over husets bredde. Utenfor terrassen er hagen lagt til plen med en blanding av modne busker og planter på hver side.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen