One Eighty, 4-5 Godrevy Terrace, St. Ives, Cornwall, TR26 1JA | Ejendom til salgs | Savills
134,34 kvm(1 446 sq.ft.)
Veiledende pris £850,000($1,123,091)

One Eighty4-5 Godrevy Terrace, St. Ives, Cornwall, TR26 1JA


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Åpen kjøkkenløsning Spisestue Stue
    • Fantastisk utsikt over havnen, bukten og utover
    • Parkering for en bil
    • Tre soverom
    • Tre bad (to med eget bad)
    • To balkonger (bak)
    • Planterom med bruksområde
    • Gass sentralvarme
    • Ligger kun tre hundre meter fra havnen og stranden

    En moderne duplex leilighet med fantastisk utsikt i en førsteklasses beliggenhet i St Ives, rundt tre hundre meter fra havnen og stranden med parkering.

    Om denne eiendommen

    • En moderne duplex leilighet i en bygning med fire leiligheter. Det okkuperer andre og tredje etasje i bygningen og tilbyr ganske spektakulær hundre og åtti graders utsikt ut over St Ives Harbour & Bay over til Hayle Towans strender, Godrevy fyrtårn og oddene bortenfor.

      Inngang

      En trapp går opp fra parkeringsplassen til den innglassede inngangsdøren som åpner inn til et lobbyområde med eiketrapp som går opp til første etasje i leiligheten og gangen.

      Første etasje

      Øverst i trappen, rett til høyre, er inngangen til hovedoppholdsområdet og foran trappen til andre etasje, planterom/bruk, familiebad og soverom. Hovedoppholdsområdet er et stort "L"-formet dobbeltrom med et vindu og en separat boksbukt med flott utsikt over havnen og bukten. Den har også to store glasspaneler med utsikt over trappen som gir utmerket lys. Kjøkkenet har vegg- og underskap i tre, Corian arbeidsflater, plass til et stort amerikansk kjøleskap med fryser, integrert stekeovn, induksjonstopp, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Familiebadet har en moderne hvit suite med servantskap og badekar med regndusj. Anleggsrommet/Bruket inneholder sentralvarmekjele, varmtvannsbeholder og har plass og røropplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet i enden av gangen har innebygde garderober og terrassedører ut til en balkong som har utsikt over byen, baksiden av Tate Modern og utsikt over Porthmeor-stranden og havet.

      Andre etasje

      En returtrapp i eik stiger opp til landing i andre etasje, hvor det er ytterligere to soverom. Hovedsoverommet er på forsiden av bygningen, har et A-vindu og en Juliet-balkong med spektakulær utsikt, hvelvede tak, innebygde garderober, et omkledningsområde, to Velux-vinduer, oppbevaring under takskjegget og et eget bad med et Velux-vindu, servantskap og walk in regndusj. Det andre soverommet har to aspekter og har en dør ut til en balkong med utsikt over byen, baksiden av Tate Modern og utsikt over Porthmeor-stranden og havet. og eget bad med servantskap og regndusj i kvadrant.

      Det ytre

      På forsiden av bygget er en blokkbelagt parkeringsplass med fire tildelte parkeringsplasser, en for hver leilighet. En trapp går opp fra parkeringsplassen til inngangsdøren til leilighet 3.

      Tjenester

      Vann og avløp

      Gassfyrt sentralvarme

      Alarmsystem
      Entry intercom system

      Tidsperiode

      Andel av Freehold

      Visninger

      Strengt etter forhåndsavtale med Savills.

      Inventar og tilbehør

      Kun de som er nevnt i disse salgsopplysningene er inkludert i salget. Alle andre som gardiner, lysarmaturer, hagepynt osv. er spesifikt ekskludert, men kan være tilgjengelig ved separat forhandling.

      VIKTIG VARSEL

      Savills, deres klienter og eventuelle fellesagenter gir beskjed om at:

      1. De er ikke autorisert til å gi eller gi noen representasjoner eller garantier i forhold til eiendommen verken her eller andre steder, verken på egne vegne eller på vegne av deres klient eller på annen måte. De påtar seg intet ansvar for noen utsagn som kan gis i disse opplysningene. Disse opplysningene utgjør ikke en del av noe tilbud eller kontrakt og må ikke stoles på som uttalelser eller fremstillinger av fakta.

      2. Eventuelle områder, mål eller avstander er omtrentlige. Teksten, bildene og planene er kun veiledende og er ikke nødvendigvis uttømmende. Det skal ikke antas at eiendommen har all nødvendig planlegging, byggeregulering eller andre samtykker og Savills har ikke testet noen tjenester, utstyr eller fasiliteter. Kjøpere må tilfredsstille seg ved inspeksjon eller på annen måte.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen