Flat 5/3, 5 South Frederick Street, Glasgow, Glasgow City, G1 1JG | Ejendom til salgs | Savills
200,02 kvm(2 153 sq.ft.)
Bud over £540,000($718,907)

Flat 5/35 South Frederick Street, Glasgow, Glasgow City, G1 1JG

  • Bud er lagt inn

Oversatt fra Engelsk

Viktige fasiliteter

  • Beliggenhet i sentrum
  • Fleksibel overnatting
  • Fantastisk utsikt over byen
  • Hjørneposisjon
  • Sørvendt

Enestående duplex leilighet med privat terrasse i hjertet av Glasgow sentrum.

Om denne eiendommen

  • Beliggende i den stilige A-listede tidligere General Post Office (GPO)-bygningen tilbyr ønskelig og fleksibel boareal i hjertet av byen. Beliggenheten i sentrum gir utmerket tilgang til fly- og jernbanetransportforbindelser og et vell av lokale fasiliteter, inkludert utmerkede shoppingmuligheter og en rekke toppbarer og restauranter.
    De siste årene har vært vitne til en renessanse i sentrum, hvor mange tidligere kontorbygg er omgjort til boligleiligheter. Luksusleiligheter har vært i forkant av denne endringen, og tilbyr et nivå av plass, spesifikasjoner og eksklusivitet som ikke tidligere har vært sett i Glasgow. GPO er uten tvil en av de beste adressene i Glasgow sentrum. Denne leiligheten er en av de største i bygget.

    Apartment 5/3 er en fantastisk duplex-leilighet som ligger i en misunnelsesverdig hjørneposisjon i toppetasjen, og tilbyr romslig og moderne innkvartering med fantastisk sørlig utsikt over byen. Boligen består av; innbydende resepsjonsgang med spiraltrapp som forbinder to plan, den øvre med sjenerøst porsjonert stue, spisestue og velutstyrt kjøkken med integrerte hvitevarer og vaskerom. Boligen drar nytte av glassvinduer fra gulv til tak som oversvømmer eiendommen med naturlig lys og fremhever den fantastiske utsikten over byen og lenger unna. Det er tre velproporsjonerte doble soverom, hovedsoverommet ytterligere forbedret med et moderne bad. Det er et stilig tredelt familiebad med overdusj. Utvendig er den private sørvendte terrassen badet i sol, men tilbyr privatliv for å nyte utsikten over byen og et ideelt sted for underholdning.

    Eiendommen drar også nytte av vått elektrisk oppvarmingssystem, CCTV-sikkerhetssystem i fellesområdene, heis, concierge-tjeneste og tilgang til beboernes treningsstudio på stedet.

    Se betalbar LBTT-kalkulator for denne eiendommen