College View, Epsom, Surrey, KT17 4DW | Ejendom til salgs | Savills
464,42 kvm(4 999 sq.ft.)
Bud over £2,000,000($2,602,220)

College ViewEpsom, Surrey, KT17 4DW


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Flott nybygd hjem
    • Fantastisk åpen kjøkken/spisestue/stue
    • Separat spisestue, resepsjon og arbeidsrom
    • Romslig mastersuite
    • Bonusspillrom/soverom 6
    • Frittliggende dobbelgarasje
    • Privat inngjerdet utvikling

    Utrolig familiehus med imponerende utsikt.

    Om denne eiendommen

    • Dette utrolige og imponerende familiehjemmet, bygget i 2018, tilbyr godt planlagt og romslig innkvartering overalt og er spredt over tre etasjer og gir allsidighet for moderne familieliv. Bygget med høyspesifikasjonsteknologi og luksuriøse funksjoner, inkludert gulvvarme, komposittvinduer, eik innvendige dører og hele husets ventilasjon med varmegjenvinning.
      Den ekspansive og lyse entréen har Jerusalem Bone-slipt kalksteinsgulv som fortsetter til det praktfulle kjøkken/frokost/allrom.
      Rational-kjøkkenet har moderne kontrasttrefinish og høyglansenheter, Silestone komposittbenkeplater, Siemens integrerte hvitevarer, inkludert to ovner, en varmeskuff, induksjonstopp og avtrekkshette. Det er et kjøleskap i full høyde, separat fryser og vinkjøler. Det er god plass til et stort spisebord og sofaer for å skape en perfekt familiesone. Denne plassen har en imponerende utsikt over grøntområdet og jordene utenfor med store dobbeltfoldede dører som skaper stemningen innvendig og utvendig.
      Det ekspansive resepsjonsrommet har to sett med doble dører som gir fantastisk utsikt og åpner ut mot hagen. Det er en funksjonspeis som gir et flott fokuspunkt og eikebelagte tregulv fra Kahrs, som også finnes i spisestuen, arbeidsrommet, tettsittende og første etasje.
      Spisestuen har utsikt foran og et stort karnappvindu, noe som gjør dette rommet fantastisk lyst. Tvers over gangen ligger det romslige arbeidsrommet, ideelt for de som trenger å jobbe hjemmefra.
      Til slutt fullfører første etasje et vaskerom med nyttig sidetilgang. Den imponerende trappen fører til første etasje hvor du finner hovedsoverommet med et overdådig bad og innebygde garderober. Det er ytterligere fire soverom, to med eget bad og et luksuriøst familiebad. Andre etasje inneholder det store sjette soverommet og eget bad. Eiendommen lener seg tilbake fra veien med en ekspansiv blokkbelagt fasade som gir rikelig med parkering utenfor gaten i tillegg til den frittliggende garasjen. På baksiden er hagen hovedsakelig lagt til plen med blomsterbed og har pittoresk utsikt over grøntområdet og jordene utenfor. Hagen gir et stort nivå av privatliv og tilbaketrukkethet med et terrassert område rett bak eiendommen som gir et ideelt sted for utendørs underholding.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen