Neston, Corsham, Wiltshire, SN13 9SD | Ejendom til salgs | Savills
265,15 kvm(2 854 sq.ft.)
Veiledende pris £1,250,000($1,665,313)

NestonCorsham, Wiltshire, SN13 9SD


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Vakkert presentert hjem
    • Fredelige og bortgjemte omgivelser
    • Utsikt over landskapet
    • Populært sted øst for Bath
    • Dobbel garasje

    Et sjarmerende frittliggende våningshus med fire soverom på omtrent en halv hektar med attraktive hager, paddock og en dobbelgarasje.

    Om denne eiendommen

    • Sands Farmhouse er et sjarmerende familiehus med fire soverom som ligger i en pittoresk landlig beliggenhet i Neston. Eiendommen ligger innenfor ca 0,53 dekar og inkluderer en liten paddock og en dobbel garasje.

      Eiendommen er vakkert presentert gjennom, og blander moderne livsstil med originale funksjoner som synlige bjelker og karakterfulle åpne peiser. Det er en flott balanse mellom stue og soverom på eiendommen og herlig utsikt over landskapet i alle retninger.

      Eiendommen kommer inn i en stor gang, som fungerer som både resepsjonsrom eller spisestue, med en attraktiv peis. En koselig stue med synlige bjelker og peis er plassert på venstre side, mens en spiseplass til høyre leder inn til et fantastisk åpent kjøkken, frokost og familierom med peis i midten og gulv til tak. vinduer som vender ut mot hagen. Dette er hjertet av huset og gir en fantastisk plass til å nyte de synlige eikebjelkene og den herlige utsikten over hagen og landskapet. Denne etasjen har også et vaskerom og en garderobe, tilgjengelig fra kjøkkenet.

      Ovenpå er det fire soverom og to bad. Hovedsoverommet har et romslig bad og høye hvelvede tak. Ytterligere tre soverom er fulle av karakter, med ett soverom som for tiden brukes som kontor.

      Hager

      Hagene er hovedsakelig lagt til plen, og plassert på forsiden og siden av eiendommen, og har blitt gjennomtenkt anlagt for å komplementere huset. En solterrasse ligger utenfor kjøkkenet/allrommet med bord og stoler, perfekt for utendørs servering og for å nyte den landlige utsikten. Garasjen er plassert utenfor forhagen, og bak denne er det en liten hage, perfekt for kjøkkenhage eller frukthage.

      Eiendommen er tilgjengelig via en lang privat innkjørsel forbi jorder, med rikelig med parkering tilgjengelig i tillegg til dobbelgarasjen.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen