High Street, Lower Brailes, Banbury, Oxfordshire, OX15 5HN | Ejendom til salgs | Savills
273,97 kvm(2 949 sq.ft.)
Veiledende pris £750,000($990,962)

High StreetLower Brailes, Banbury, Oxfordshire, OX15 5HN


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Bruksendring gitt på butikk fra nærings- til bolig
    • Separat ett-roms anneks med planlegging gitt for videre boligutvikling Ref 23/02691/FUL
    • Sjarmerende eiendom fra 1800-tallet
    • Allsidig overnatting og oppbevaring
    • Et vell av periodetrekk og karakter
    • Inngjerdet gårdsplass og hage
    • Ønskelig plassering
    • Ingen videregående kjede

    Sjarmerende tidstypisk eiendom som tilbyr allsidig plass og stort potensial.

    Om denne eiendommen

    • The Old Bakery er en sjarmerende eiendom fra 1800-tallet bestående av murstein og skifer, som har vært eid av de nåværende eierne de siste 30 årene. Det tilbyr fleksible, villedende romslige rom og har beholdt et vell av stilelementer. Ligger i en blomstrende landsby, med gode kommunikasjonsforbindelser og tilgang til en rekke skoler, vil det sannsynligvis appellere til en rekke kjøpere.

      Første etasje har en rekke rom. Stuen er stor med peis og vedovn. Det er også et annet familierom/koselig, perfekt for koselige kvelder med en fungerende åpen peis og vindusplass. Kjøkkenet er tradisjonelt med en Mercury femring gasskomfyr og innebygde hvitevarer. Det er også en romslig spisestue med en sjenerøs tilstøtende vinterhage. Vinterhagen er en nydelig åpen plass som leder ut til hagen gjennom franske dører, hvor det er en gårdsplass/ uteplass med en etablert vinranke på pergolaen og en ekstern brødovn. Et sjarmerende uterom, perfekte områder for underholdende og utendørs servering. Det er også et bagasjerom, garderobe i underetasjen og hagerom med boblebad.

      Første etasje består av en romslig og allsidig repos. Utenfor er fire doble soverom og et nyttig vaskerom/lufteskap. Hovedsoverommet har en imponerende størrelse og har et eget separat omkledningsrom og eget bad. Det er også en Juliet-balkong med utsikt over hagen. Det er ytterligere tre doble soverom; ett med innebygde garderober, et separat familiebad og et separat dusjrom med glassdusj og veggmaleri.

      Eiendommen har også nytte av nyere bruksendring. Opprinnelig en butikkenhet på forsiden av eiendommen, denne har nå boligbruk, og gir dermed rom for et ekstra mottaksrom, hjemmekontor eller anneks. Mer potensiale fortsetter på baksiden av eiendommen hvor det er et selvstendig anneks med åpent kjøkken/stue og ett soverom; et verksted med bod og WC; en åpen butikk og ytterligere tre bod. Det er gitt byggetillatelse for ombygging av tidligere anneks og butikker til en egen hytte med tre soverom. Ref 23/02691/FUL.

      I tillegg til gårdsplassen er det en sjarmerende hage over 2 plan. For det meste lagt til plen, med blomsterkanter, grønnsaksflekker og modne busker, trær og hekker. Det er privat og fredelig, med nydelig utsikt over det omkringliggende landskapet. Det er også en gruslagt innkjørsel. Det er to adkomstområder for kjøretøy til eiendommen. En til fronten gjennom de svarte portene, og en bakover gjennom en treport til en gruslagt innkjørsel. (Via Butchers Lane.)

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen