Lodge Lane, Dutton, Warrington, Cheshire, WA4 4HW | Ejendom til salgs | Savills
595,79 kvm(6 413 sq.ft.)
Veiledende pris £1,650,000($2,193,536)

Lodge LaneDutton, Warrington, Cheshire, WA4 4HW


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Utrolig unikt, modernisert verneverdig hjem
    • Ca 12 dekar
    • Fotballbane, paddocks og underholdningsområde
    • Underjordisk bar
    • Romslig innkvartering
    • Frittliggende anneks og gymsal

    Et utrolig unikt, modernisert verneverdig hjem med praktfull eiendom, som strekker seg til omtrent 12 dekar.

    Om denne eiendommen

    • Dutton Lodge er et utrolig unikt, modernisert verneverdig hjem med praktfull eiendom, som strekker seg til omtrent 12 dekar. Fløyen til et tidligere Dutton Lodge House.

      De fantastiske omgivelsene består av modne formelle hager, vakkert vedlikeholdte plener, hageområder som er perfekte for hester eller andre dyr, historisk stallblokk, beskyttet skog og en veldig imponerende fotballbane i full størrelse. Plasseringen til denne eiendommen er fabelaktig, omgitt av en rekke eksemplartrær og åpent landskap som skaper en veldig privat livsstil.

      Eiendommen har en ypperlig tilnærming, med elektriske porter som åpner ut til en stor feiende innkjørsel omgitt av plener og et bredt utvalg av modne trær. Kjøkkenet er en fantastisk plass, full av karakter og tidstypiske detaljer, inkludert solide eikebjelker samt en kremaktig Aga. Det er også store franske dører som fører til uteplassen og den attraktive bakhagen. Fra kjøkkenet er det to romslige resepsjonsrom med synlige gulvbord i eik og bjelker i massiv eik. Det er også en romslig spisestue og arbeidsrom beleilig plassert like ved entreen. For å fullføre boligen i første etasje er det et verktøy, WC og en stor kjeller som kan brukes som et media-/lekerom.

      Det store hovedsoverommet ligger i første etasje, med en strålende åpen peis samt attraktive skyvevinduer, noe som skaper en fantastisk og lys plass, og tilbyr også et attraktivt firedelt eget bad med et stort Chadder & Co-bad. De ytterligere fire soverommene ligger i både første og andre etasje, de er alle like velproporsjonerte og er av sjenerøs størrelse, de har alle store vinduer som gir maksimalt lys og utsikt mot eiendommen og det bølgende Cheshire-landskapet rundt eiendommen. Det er ytterligere to bad, et skjult lekerom og et vaskerom.

      Utvendig har eiendommen flere uthus, dette inkluderer det moderne annekset som nylig har blitt renovert til krevende standarder, dette inkluderer en stor gymsal, åpen kjøkkenløsning og stue, et bad samt en mesaninetasje hvor soverommet ligger. Denne plassen er ekstremt allsidig og kan brukes til avhengige slektninger eller barnepike.
      Det er også en uteplass og gårdsplass, dobbel garasje, stort plen- og hageområde, fotballbane i full størrelse, utendørs underholdningsområde, beskyttet skog, badstue og en veldig unik skjult underjordisk cocktailbar, perfekt for å underholde.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen