Queens Road, Winchester, Hampshire, SO22 4PH | Ejendom til salgs | Savills
141,12 kvm(1 519 sq.ft.)
Veiledende pris £799,999($1,073,031)

Queens RoadWinchester, Hampshire, SO22 4PH


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Fire godt proporsjonerte soverom
    • Åpen kjøkken/spisestue og familieplass
    • Kongens skole nedslagsfelt
    • Off street parkering for to biler
    • Slående moderne designegenskaper

    Et slående moderne familiehus med fire soverom som drar nytte av parkering utenfor gaten, fantastisk interiørdekorasjon og veldig enkel tilgang til sentrum og jernbanestasjonen.

    Om denne eiendommen

    • Denne høye spesifikasjonen og særpreget utformede frittliggende eiendommen er vakkert presentert hele veien med en overflod av naturlig lys som gir en fantastisk romfølelse. Det er noen fantastiske designfunksjoner overalt og et allsidig arrangement av overnatting over to etasjer. Et spesielt høydepunkt er det ypperlige kjøkken/stue med åpen planløsning med tofoldedører til hagen, som føles privat på grunn av de modne trærne som skjermer naboene. Fra den overbygde og svært innbydende hovedinngangen gir gangen plass til praktisk daglig oppbevaring og gir tilgang til stue, WC/vaskerom og det fabelaktige åpen kjøkken/spisestue med en bank av to-foldedører til hage. Ved å måle en brøkdel under 20' x 20' er rommet sjenerøst i sine proporsjoner og hjertet av
      hjem, ideell for familieliv og underholdende hele året.

      Første etasje tilbyr allsidig innkvartering med hovedromssuiten som tilbyr en rekke skreddersydde innebygde garderober og et luksuriøst hoveddusjrom. Det er ytterligere tre soverom og et vakkert utstyrt familiebad med moderne stiler. Med funksjonsvinduer som fanger snapshots av det omkringliggende gatebildet, strømmer det strålende naturlig lys inn fra de fleste vinkler som bidrar til en følelse av rom og ro.

      UTENFOR
      Eiendommen har privat terrengparkering for to biler og sideadkomst til en pen hage på baksiden. Det er en spesielt hyggelig og privat asfaltert terrasse som er ideell for utendørsservering. Hagen er for det meste lagt til plen og har en rekke modne trær som hjelper personvernet og skjuler et nyttig bod. Generelt er hagen veldig lett å vedlikeholde og tilbyr plass til lekeapparater for barn, hage/sykkeloppbevaring samt et område for å dyrke grønnsaker eller holde kjæledyr.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen