Knapton Road, Trunch, North Walsham, Norfolk, NR28 0QE | Ejendom til salgs | Savills
356,56 kvm(3 838 sq.ft.)
Veiledende pris £950,000($1,236,055)

Knapton RoadTrunch, North Walsham, Norfolk, NR28 0QE

  • Bud er lagt inn

Oversatt fra Engelsk

Viktige fasiliteter

  • En tidligere prestegård med strålende tilstedeværelse og tilnærming
  • Elegant detalj med fine rom
  • Sørvendt med mye lys gjennom høye skyvevinduer
  • Ekspansiv eiendom på rundt 1,2 dekar, med ytterligere land tilgjengelig
  • Muligheten til å skape et personlig interiør og landskapsarbeid

En elegant tidligere prestegård på ca 1,5 dekar

Om denne eiendommen

  • Prestegården er et kjekk sent georgiansk hjem, en klassisk tidligere prestegård, med en flott balanse mellom hus og land, med en symmetrisk sørvendt fasade i en sentral posisjon innenfor 1,2 hektar med modne hager.

    Innstillingen i utkanten av landsbyen, og modenheten på eiendommen, gir fantastisk privatliv for å nyte livet på The Rectory. Inngangsdøren åpner til en resepsjonshall som går i hele husets dybde, og passerer en spesielt elegant trapp med sirkulær taklykt som slipper inn rikelig med naturlig lys. Hallen forbinder alle hovedrom. På forsiden av huset er stuen med doble aspekter, og en stue med vedovn, mens en stor spisestue gir en ekspansiv plass, med vestvendt aspekt, og vedovn. Et funksjonelt kjøkken/frokostrom gir et godt samlingspunkt for hverdagen, med et verktøy som er praktisk plassert ved siden av. Helt på baksiden av huset har et senere tillegg lagt til et fremtidssikret soverom i første etasje med eget dusjrom, og er et rom som kan utvikle seg til andre bruksområder. Det er en betydelig kjeller på 7m x 4,5m.

    Reposen i første etasje, opplyst av den nevnte taklanternen, fører til hele leiligheten i første etasje. Dette består av syv doble soverom, betjent av et familiebad, og ekstra dusjrom. Alle rommene har utsikt over hagen.

    Huset har noen fine detaljer, med peiser, skyvevinduer og store romproporsjoner, med rundt 3800 kvadratmeter boareal. Huset har vært godt vedlikeholdt, men ville nå ha nytte av kosmetisk oppdatering.

    Utenfor
    Prestegården har en strålende tilnærming, fra sør til en vognoppkjørsel, som trekker opp til den attraktive fronten av huset. Huset ligger godt tilbake fra veien, bak en moden, hekket og trekantet grense, med en plenvidde som sveiper opp til huset.

    Et gruslagt område vest for huset gir rikelig med parkering. Utover dette er ytterligere åpne plenområder, som omgir huset med fine eksemplartrær inkludert eik og bøk på kanten av grensen og innenfor eiendommen, sammen med et utvalg av busker. En skjermet vestvendt og delvis inngjerdet terrasse er på baksiden av huset, adkomst direkte fra hovedhallen, og skaper et herlig område for uteservering og underholdning. Et tradisjonelt uthus av murstein og flint, sannsynligvis før huset, er på det nordligste punktet i hagen, hvor fantasien fremkaller mange ideer om hva det kan brukes til.

    Utenfor den nordlige grensen ligger et landområde på ca. 0,65 dekar, innenfor samme eierskap, som er tilgjengelig ved separat forhandling.

    Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen