St. Edmunds Lane, Milngavie, Glasgow, East Dunbartonshire, G62 8LT | Ejendom til salgs | Savills
425,50 kvm(4 580 sq.ft.)
Bud over £1,750,000($2,339,925)

St. Edmunds LaneMilngavie, Glasgow, East Dunbartonshire, G62 8LT


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • 5 soverom alle med eget bad
    • 3 romslige resepsjonsrom som er fulle av naturlig lys
    • Anerkjent finish av høy kvalitet fra Cameron Interiors, CP Hart og Hammonds
    • Superb kinorom og spillrom
    • Trippelgarasje med studio/treningsrom over
    • Privat tilgang til West Highland Way

    Vakkert balansert, stilig, 5 soverom, moderne familiebolig som strekker seg til 4580 sqft, med en trippel garasje, treningsstudio og alt satt i 0,65 hektar med hageanlegg.

    Om denne eiendommen

    • 1 St Edmunds lane er et av de fineste moderne familiehusene i nærheten av Glasgow. Det strekker seg til over 4500 kvadratfot og ligger på 0,657 hektar med privat eiendom med ytterligere 0,33 hektar med felles skog som flankerer oppkjørselen, og er en av Glasgows mest stilige skjulte perler.

      Bygget i 2006, er dette første gang denne eiendommen noensinne har vært tilgjengelig for videresalg. Boligen strekker seg over tre etasjer og har en praktisk og behagelig flyt. Når du går inn i eiendommen er kvaliteten umiddelbart tydelig. Inngangsdører i massiv eik åpnes for å avsløre en slående håndlaget trapp i eik og valnøtt. Fortsetter du til høyre for trappen fører gangen til det praktfulle spisekjøkkenet. Et skreddersydd design laget og utstyrt av Cameron Interiors er utstyrt med Bulthaup-møbler, benkeplater i granitt, en sentral frokostøy med en Gaggenau-gassplate med fem ringer og integrerte Miele-apparater. Gulvet er travertinstein.

      De viktigste mottaksrommene omfatter den sjenerøst proporsjonerte stuen og spisestuen. En sentralisert levende gassflamme gir stuen en komfortabel følelse, mens de doble dørene til den omsluttede balkongen gir rikelig med naturlig lys samt utsikt over de praktfulle hagene.

      Det er ikke bare den store planleggingen som skiller utformingen av denne eiendommen; det har også vært betydelig oppmerksomhet til de finere detaljene som gesimsene, det integrerte lydsystemet som finnes i alle resepsjonsområdene i første etasje, samt Lutron-belysningssystemene overalt.

      I første etasje finner du hovedsoverommene, med en hovedsuite med en gassflamme, samt et luksuriøst bad og omkledningsrom. Garderoben ble utstyrt av Hammonds og har en rekke garderober samt fire store vinduer som gjør det lyst og luftig, mens badet er designet og utstyrt av CP Hart og har gulvvarme og en oppvarmet håndklestativ. I tillegg er det en walk-in-garderobe montert av Cameron Interiors. De resterende tre soverommene i denne etasjen har alle eget bad med Laufen-beslag. Familiebadet fullfører dette nivået og består av en firedelt suite fra Philippe Starck og inkluderer et slående frittstående badekar.
      Hageplanet inneholder både fritids- og arbeidsdelen av huset. Det romslige vaskerommet er utstyrt med to vaskemaskiner og en tørketrommel, og det er et anleggsrom som rommer alle nettverkskoblingsutstyr, sentralvarmekontroller, samt AV-utstyr og CCTV-systemer. Dette nivået er også hjemmet til det fantastiske spillrommet og kinorommet. Kinoen ble installert av Loud and Clear og har blitt forbedret med et stjernelystak og en popcornmaskin med en liten kjøkkenkrok utstyrt med kjøl/frys og integrert mikrobølgeovn. Spillerommet kan fungere som et ekstra soverom, hjemmekontor eller faktisk et romslig hagerom da det drar nytte av doble dører som gir direkte tilgang til hagen.

      Eiendommen ligger i litt under 0,7 hektar med privat hage, og har en flott anlagt bakhage med en privat port som fører direkte ut til West Highland Way. Hagene er skåret gjennom det modne skogen for å skape flere gangveier samt et fantastisk sommerhus. Designet for å appellere likt til barn og voksne, er det et velutstyrt lekeområde for barn med glidelåser og trampoliner samt rennende bekker, fosser, broer og en vakker overbygd sittegruppe. Mye av hagen har blitt utstyrt med en vidde med kunstig plen som holder området rent, tilgjengelig og lite vedlikehold hele året. Belysningen i hele hagen viser de eksepsjonelle utendørsfunksjonene når solen går ned.

      Eiendommen drar også nytte av en frittstående trippelgarasje med elektriske opp- og overdører. Den er utstyrt med ekstern sikkerhetsbelysning og har parkeringsplass for opptil 6 omsorger plassert på asfalteringen foran.

      Over garasjen er et eksepsjonelt privat treningsstudio. Fullt utstyrt med speilvegg og polert tregulv, toalett og utgang til balkong med utsikt over hagen.

      Se betalbar LBTT-kalkulator for denne eiendommen