Kent Street, Cowfold, Horsham, West Sussex, RH13 8BB | Ejendom til salgs | Savills
479,66 kvm(5 163 sq.ft.)
Veiledende pris £3,650,000($4,880,415)

Kent StreetCowfold, Horsham, West Sussex, RH13 8BB


    Oversatt fra Engelsk

    Viktige fasiliteter

    • Betydelig og ypperlig presentert øko-hjem med fem soverom
    • Ytterligere anneks med to soverom
    • Eksepsjonelt presentert hele veien, med stilig, moderne interiør
    • hageanlegg i middelhavsstil
    • Omtrent to hektar med hager og eiendommer, med omtrent ni mål stor hage - i underkant av 11 hektar totalt

    Eksepsjonelt bærekraftig hjem med utmerket øko-legitimasjon, sekundær innkvartering og svømmebasseng, satt på omtrent 11 hektar. Fem soverom hus med to soverom anneks.

    Om denne eiendommen

    • Oaklands er et eksepsjonelt bærekraftig øko-landsted, bygget i 2022 etter nåværende eiers skreddersydde arkitektoniske design. Dette fantastiske huset tilbyr en fantastisk kombinasjon av komfort, stil og bærekraft, og er en av svært få landsteder med en EPC-rating på over 100.

      - Solcellepaneler/luftvarmepumper (se tjenester)
      - Porcelanosa bad, kjøkken/bagasjeromsinnredning, garderober og fliser i hele huset
      - Mieles hvitevarer
      - RAKO smart belysning til første etasje
      - CCTV-sikkerhet
      - SONOS lydanlegg i første etasje
      - SKY TV-hub som kontrollerer fem skjermer
      - Sømløse wifi-takhuber i hele huset
      - Øko-sunn pustende maling
      - Millboard terrassebord til utvendige terrasser
      - Utvendig kledning: trykksatt ThermaWood og resirkulert plate
      - 17m x 6m luksusbasseng med belysning og elektrisk solvarmegenererende deksel


      Om denne eiendommen
      Oaklands har blitt gjennomtenkt designet for å sikre at det gir utmerket innkvartering som er ideell for familielivet, med rikelig med resepsjonsplass, inkludert en formell stue, en spisestue med vinrom, et lekerom med et tilstøtende treningsstudio, et arbeidsrom og en ypperlig åpen kjøkkenløsning / frokost / familierom som er navet i hverdagen. Kjøkkenet er usedvanlig godt utstyrt: Porcelanosa-skapene, øya og benkeplatene kompletteres av Miele-apparater, inkludert to konvensjonelle ovner, mikrobølgeovn, seks ring induksjonstopp med avtrekk over, to Blanco-vasker (en med topprange Quooker-kran), kjøleskap /fryser og vinkjølere.

      Det er et pantry, og et eget bagasjerom og planterom. Det er fem romslige soverom, to med balkongtilgang og alle utstyrt med eget bad/dusjrom og garderober med innvendig belysning av Porcelanosa, og et vaskerom i første etasje.

      Huset er gjennomgående vakkert ferdig, med høykvalitets inventar, inkludert solide valnøttdører og skreddersydd flytende trapp i hovedhuset, og massive eikedører og trapper i annekset. Innredningen er nøytral; gulvbelegg er en blanding av luksuriøse fliser som strekker seg gjennom hele første etasje og ut på de eksterne terrassene, konstruert eik (kun studie) og teppe til soverommene.

      Belysning er en viktig funksjon i huset: Første etasje har Rako-belysning, som kan fjernstyres, hjemme eller borte, og kjøkkenet er utstyrt med imponerende skreddersydd bøylebelysning og innfelte vaskebelysningslister.

      Hjemmet går på solenergi, med PV-paneler som gir energi i løpet av dagen. Overflødig energi lagres i to Solar Edge-batterier, som deretter lades ut for å gi strøm til bruk om natten, og syklusen starter igjen neste dag.

      Oppvarming og varmtvann leveres av et par luftvarmepumper; Sentralvarmen er gulvvarme i hele første etasje, med moderne radiatorer montert i hele første etasje. Fem peisovner er montert i hele første etasje.

      Anneks, garasje og eiendom
      Det separate annekset har stue/kjøkken med åpen planløsning med tofoldede dører til bassengterrassen, våtrom i første etasje (også brukt som bassengomkledningsrom), og to soverom og et familiebad i første etasje.

      Ved siden av annekset er garasjen en blokk med tre enkeltrom med elektronisk betjente dører og et eksternt ladepunkt for elbiler.

      Oaklands blir nærmet fra Kent Street via en gruslagt kjøretur med unge sølvbjørketrær, som sveiper opp og rundt til garasjeanlegget, og åpner seg for å gi rikelig med parkering foran huset.

      De sørvendte hagene ligger på baksiden og siden av huset og har blitt vakkert anlagt i middelhavsstil, med smart opplyste flislagte stier og terrasser ispedd oliventrær og blomsterbed, med en villblomsteng-bank sør for huset.

      Flislagte og overbygde terrasser gir plass til bord og stoler og det er et hevet dekk med plass til badestamp.

      Det fantastiske svømmebassenget på 17m x 6m har et elektrisk solvarmegenererende deksel, støttet av en luftkildevarmepumpe som gir oppvarming året rundt, og er omgitt av kalksteinsgulv.

      Nord for huset ligger paddocken, som er på rundt ni dekar og foreløpig åpen mot oppkjørselen, med inngjerding og etablerte eiketrær plantet ved grensen. Det gir en fantastisk utsikt for huset, og har et stort potensial for å legge til ridefasiliteter, en innsjø eller tennisbane (alt med forbehold om å innhente nødvendige samtykker). Det er en bikube og vedbutikk på det lengste nordvestre hjørnet.

      Omtrent 10,81 dekar i alt.

      Se betalbar stempelavgift for denne eiendommen