Picture No. 10
470 sq m
Price on application

LarvottoMonaco, 98000


    Key features

    • 2 living areas
    • 4 bedrooms
    • 1 bathroom
    • 2 shower-rooms
    • A private swimming-pool
    • Habitable surface: 270 sqm
    • Terrace surface: 202 sq m
    • 2 garages
    • 2 cellars

    The property spread over two floors, comes fully furnished with high tech equipment, designer furniture and its own contemporary art collection. For sale via Savills Monaco.

    About this property

    • The property features 470 sqm spread over two floors connected by a sculptural staircase. It comes fully furnished with high tech equipment, designer furniture and its own contemporary art collection.

      The first level of the penthouse offers a reception area, a dining room, a modern and fully equipped kitchen, 4 bedrooms, 3 en-suite bathrooms, 1 guest toilet and direct access to the terraces from each room.

      On the second level, we find the indoor living area with a lounge area, a TV area, a small kitchen, a guest toilet and a spectacular terrace overlooking the coast line that features a private swimming pool, a solarium, and an al fresco living and dining area.

      The apartment has also been fitted with an exceptional contemporary art collection, directly from the owner's private collection. Those pieces where carefully selected to give a true personality to the environment and perfectly blend into the environment.

      Agency fees payable by the vendor. Table of fees available online and on request.

    Local information

    • The apartment is located on the 10 and 11th floors of Le Vallespir, on 25 Boulevard du Larvotto. The building is positioned on the second row from the beach, that can be directly accessed by foot in 3 minutes.
    • The 41m high, 11 floor high building was constructed in 1975. It has been used exclusively for residential purposes. Le Vallespir offers concierge services, 2 underground parking and cellar levels, and several elevators, including a service elevator.
    • The entrance to the building features a welcoming garden, while the reception area has kept its original looks of refined, modernist discretion.